En dan nog dit…..

 


 

Borys en Kasia Owczarzak (zie ook elders in deze rubriek) hebben op 16 februari 2014 een zoon gekregen, hij heet: Konstanty.

Het is voor hen het tweede kindje, hun eerste zoon heet Baltasar.

Wij feliciteren het gezin Owczarzak van harte!

 


 

Beata en Peter Koper hebben een zoon, hun dochter Lisa een broertje!

Op 23 januari 2013, heel vroeg in de ochtend is Thijs geboren.

Bestuur en vrijwilligers feliciteren Beata & Peter

 en wij hebben hen laten weten ‘in hun vreugde te delen’.

 


Mevr. M.E.Knecht-Burger,

beter bekend als Rie, wordt woensdag 6 maart 2013

85 jaar.

Al sinds vele jaren is zij betrokken bij de activiteiten voor Wronki: (vroeger) in het depot voor hulpgoederen, als gastouder, vrijwilligster, trouwe deelneemster aan onze busreizen enzovoort.

Wij feliciteren haar ook langs deze weg van harte, wensen haar een prachtige en onvergetelijke verjaardag en hopen dat zij nog lang en gezond in ons midden mag zijn.

Wij feliciteren ook haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

in Nederland, Frankrijk, Sint Maarten (Antillen) en Israël.
  

Borys en Kasia Owczarzak hebben op 20 december een baby gekregen, een zoon: Baltasar.

Borys was van 15 augustus tot en met 3 november 2004 stagiar bij Corus (informatica), nu Tata Steel. Hij was in dat jaar in Beverwijk op uitnodiging van de stichting stedenband en Kiwanis Club Beverwijk. Naast zijn stage kreeg hij privé Engelse les. Borys woonde tot voor kort in Wronki, maar is in 2011, na zijn huwelijk met Kasia, verhuisd naar Poznan.

 

 

De Beverwijkse Harmonie Kapel bestaat in 2012 honderd jaar en dat zal gevierd worden op zondag 16 september 2012. Onderdeel van de feestelijkheden is een concert dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Het concert vindt plaats in de theaterzaal van het Kennemer Theater in Beverwijk. De BHK heeft een nauwe band met Wronki en de kans is groot dat een delegatie uit Polen de jubileumdag zal bijwonen. Voor wie meer weten wil, hou de website van de BHK in de gaten: www.beverwijkseharmoniekapel.nl


Projectvrijwilliger Jaap Fatels is in december 2011 gestopt met zijn activiteiten. Jaap heeft 22 jaar als vrijwilliger meegeholpen met het verzorgen van de hulptransporten. Het bestuur is hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en betrokkenheid en hoopt dat hij nog vele jaren zijn vrienden en kennissen in Polen zal bezoeken.


Voormalig vrijwilliger Nico Laan is overleden. Nico heeft vele jaren geholpen bij de transporten van hulpgoederen naar Polen. Ook beheerde hij enige tijd een van de hulpgoederendepots van de Stichting Medische Hulp IJmond-Wronki. Het bestuur leeft mee met zijn echtgenote Nel Laan-de Boer, kinderen en kleinkinderen en onderschrijft de door de familie gekozen tekst: ‘Zijn plaats is leeg…. maar de herinnering zal altijd blijven’.


Julian Jakob is de naam van de zoon van Johan Hendrikse en Marion Timmer. Johan is projectvrijwilliger scouting. Het bestuur feliciteert de ouders met de geboorte van Julian, die ter wereld kwam op 29 september 2011.


Peter Koper
en zijn echtgenote Beata Cebernik hebben een dochter. Zij heet Lisa en is geboren op 29 juli 2011. Peter is projectvrijwilliger transporten. Wij feliciteren beide ouders met hun dochtertje.

 

Terug naar hoofdpagina