Beste vrienden van Wronki!
 

Allereerst wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Melanie Voorhans-Wijand, ik werk bij Albert Heijn in de Beverhof en ben 42 jaar.

Al 22½ jaar gelukkig samen met mijn man Seth en we hebben samen een prachtdochter van 15: Jesse.

We wonen 20 jaar in het mooie Beverwijk en hebben een warme band met Polen, doordat wij bevriend zijn geraakt met verschillende Poolse buren die door de jaren heen naast ons hebben gewoond en zijn teruggegaan naar Polen.

Vorig jaar zijn mijn man en ik gastouders geweest voor twee Poolse jongens van dansgroep Marynia uit Wronki. Onze ervaringen waren heel erg leuk en het was reuze gezellig. Wij waren zo enthousiast geworden, dat Wim Spruit mij vroeg of ik het leuk zou vinden om meer voor de Stichting Stedenband Beverwijk Wronki te betekenen. Na goed overleg met het thuisfront heb ik ja gezegd. Vervolgens heb ik deelgenomen aan drie bestuursvergaderingen om de sfeer te proeven en duidelijk te krijgen of en hoe ik een toevoeging kon zijn voor de stichting.

Dinsdag 10 februari ben ik benoemd als bestuurslid en ga ik mij ontfermen over de gastouders en de gasten vanuit Polen. De ervaring die ik heb opgedaan als  lid van de ouderraad van de school van Jesse en meerdere evenementen die ik voor het winkelcentrum de Beverhof en Albert Heijn heb georganiseerd, zullen goed van pas komen nu ik het stokje van Wim Spruit, die coördinator gastouders was, heb overgenomen.

Meer nieuws en een nadere kennismaking met de gastouders zullen binnenkort volgen.

En misschien zie ik een aantal van u bij de busreis naar Wronki. Heeft u zich nog niet opgegeven, dit kan nog altijd. Ik neem gezellig mijn schoonmoeder mee!

Groetjes en tot ziens in Beverwijk of in Wronki,

Melanie Voorhans-Wijand

 

Terug naar het begin